onsdag 21 augusti 2013

Goodnight!

Hejsan!
Ja, förhoppningsvis så  från och med imorgon så borde min .COM domän funka vilket gör det lite lättare för er att besöka min blogg! då kommer ni in på bloggen via www.albinsjoberg.com men det är lite problem kvar så det kan dröja ett par dagar till innan domänen funkar! Ändringar till bloggen är också på väg med stora steg men än är det flera komplikationer som uppstått som håller kvar ändringarna men de ska nog vara lösta inom en kort framtid. 
Nya skolan är underbar och nya klassen är också underbar! Vi kommer att få 3 skit roliga år tillsammans det är jag helt säker på! NU bloggar jag här innan jag tänkt krypa ner i sängen tidigare än vanligt! Har precis sätt gårdagens avsnitt av "Svenska Hollywood fruar" vilket var roligt att se men jag måste på peka att Gunilla Persson är DUM I HUVUDET! Det är något seriöst fel i hennes hjärna! Skulle man forska i hennes hjärna så skulle man hitta saker man inte trodde fanns eller var möjligt för människor att få, hon är helt störd! Skriker på sin mammas vårdare för att hon inte gör hushållssysslor och lagar mat när hon är SJUKVÅRDARE vilket Gunilla tydligen hade svårt att begripa! Hoppas att hon snart kan lära sig att hon är mer hatad en älskad och inte så bra känd som hon säger! Känner att jag fått en jobbig huvudvärk så ska ta och sluta blogga typ nu! 
Men Biljetterna till Stockholm och UNICEF nätverksträffen har kommit och det börjar närma sig! 

Det ska bli sjukt kul att åka dit! HIttade en rolig text som Chelsea Briggs la ut på Instagram igår som jag tyckte passar väldigt bra in i vardagen och den är rolig också! haha! 
Jag fick en förfrågan på att börja vlogga (video blogga) och jag har suttit och funderat ett tag nu och vet inte riktigt om jag tänker göra det men jag kanske kan göra det, måste få tänka lite mer och rådfråga vänner. men nu ska jag sluta! Ses snart igen!
Godnatt!Hi!
I hope that my .COM domain will work tomorrow but I can't promise you that! 
My new school is amazing and my new class is amazing and I know that we will have 3 wonderful years together! The tickets too Stockholm,Sweden and the UNICEF meeting came 2 days ago!! Its going to be so much fun and its so soon!!! Can't wait!
Found a funny text that Chelsea Briggs posted on Instagram yesterday! Look at the picture a bow! 
Someone have once again asked me if I could start V-logging (video blogging) but I don't really know yet I have to talk to my friends and ask for their opinion and advice! 
I have got a Headache so I have to stop blogging and go to sleep!
See you guys soon!!
Goodnight! 
 

7 kommentarer:

 1. Someone told me that you are singel again, is that true??? Your The best! Please Answer me!!!

  SvaraRadera
 2. Is he singel??????? OMG!! I love him!

  SvaraRadera
 3. När du kommer till Stockholm tar du emot fans att fota med dig och be om autografer??? Snälla! STOCKHOLM ÄLSKAR DIG! / Jennifer ditt största svenska fan!

  SvaraRadera
 4. Germany Loves you!!!!!

  SvaraRadera
 5. Gunilla Persson är sjuk i huvudet!! Du borde ta hennes plats som första Hollywood mannen i "svenska Hollywood fruar"!!!

  SvaraRadera
 6. Please come to New York!! We love you!!!

  SvaraRadera
 7. Please write your self biography!!!! We want you in LA!!! / Jessica!

  SvaraRadera