lördag 15 juni 2013

Sommarlov!

Nu har man gått ut 9:an också... Känns både bra och dåligt! Kommer sakna min underbara klass! Min familj gav mig en fin ros och ett armband från Hallberg's guld som en avslutningspressent! Väldigt fint bild kommer i slutet av inlägget då jag bloggar via mobilen eftersom att jag tyvärr inte har en dator just nu....
Just nu ska jag ta och städa för att klockan 16 kommer några av mina fina vänner på besök för att fira mig på min födelsedag fast jag egentligen fyller på måndag! Ska även ha släktkalas imorgon eftersom jag jobbar på måndag och känner att jag kanske kommer vara trött när jag kommer hem så jag valde att firas på söndagen! Bild från avslutningen föresten kommer också i slutet av inlägget! Igår innan jag begav mig mot restaurangen New York Legends för en sista lunch med klassen så köpte jag mig ett par SL-55 in-ear hörlurar till mig själv! Skulle inte köpt del men när jag kom in i affären och frågade efte några bra för ett bra pris så visade han mig dessa för 199kr men som just nu bara kostar 50kr! Då kände jag att jag slår till direkt! Och jag har för en gångs skull INTE ångrat mig! Nu måste jag städa! Men bilder från ikväll kommer upp antigen ikväll eller imorgon!! Ännu en gång ni som tycker att jag uppdaterar för lite på bloggen så kan ni följa mig på Twitter (@albinsjobergs)!
Ses snart igen!

Hi!
Yesterday I gratuated from The 9th grade so in august I Will start in a new school... Thats Both sad and a good thing! But I'm really Going to miss My classmates! My family gave me a rose and a bracelet from Hallberg's guld! you can see a photo of The rose and The bracelet underneath The text! Today at four pm i'm Going to have some friends coming over to celebrate my birthday but my birthday Isn't today Its on monday but anyway!
I have to clean My room now but I will publish the Photos from tonight later tonight or tomorrow!
See you soon!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar