måndag 30 juni 2014

Wonderful Greece!!

Hej på er! 
Idag är det dags för mig att åka hem från underbara Grekland efter 8 underbara dagar! Ska man sammanfatta resan så har den resulterat i massa shopping och ek spricka i revbenet! Haha låter som en underbar blandning eller vad säger ni? 
För er som följer mig på Twitter eller instagram så har ni förmodligen sätt all god mat jag ätit som t.ex denna underbart goda sea food talriken;
Helt underbart god!! 
Jag känner mig inte riktigt redo för att lämna Grekland och värmen för kalla Sverige men har en massa att se fram emot när jag kommer hem som att träffa familjen, vännerna och va med i 2 filmproduktioner på olika sätt samt sommarjobbet! 
De kommande inläggen kommer handla mycket om den misär jag sett i Grekland och hur den ekonomiska krisen förstört Grekland på olika sätt! Så då vet ni vad ni kan vänta er ett tag framöver! 
Veckan har beståt av sol, bad och en massa shopping samt en massa otroliga besök på bland annat Akropolis! Det har medfört en mängd nya upplevelser i mitt liv! Så sjukt! Här kommer en bild från utsikten på ett av bergen vi gick upp på 
Athen var helt underbart och enormt! Vi sto på ett stort berg i mitten av Athen och såg hus runt hela berget i flera mil framför oss helt sjukt! 
Nu ska jag umgås med mina vänner de sista timmarna i Grekland! 
Ses snart igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar