fredag 18 april 2014

Count down!!



Hej på er! 
Nu sitter jag på bussen påväg till min farmor, vilket ska bli jätte mysigt! 
Satt och kollade på olika Count Downs jag har och insåg att jag flyttar till England om 86 dagar! Så sjukt kul!!! 
Jag insåg också att det börjar närma sig Miley Cyrus konserten i Stockholm!  
Det ska bli så kul!! Och ännu en Count down var på resan till Grekland som är om 66 dagar!! Även denna resa ska bli helt awesome! 
Men åter till mitt liv i dagsläget! 
Igår var jag och bakade i kyrkan, mycket mysigt! När jag kom hem så kollade jag på Några avsnitt som jag missat av days of our lives! Jag försåt inte hur denna serie kan vara så spännande hela tiden och att den klarat sig i så många år!! De firar 50års jubileum nästa år HELT SJUKT!! Men jag älskar serien!! 
Bilden på mig är från idag... Jag tänkte att jag skulle passa på att bjuda på ännu en egobild! 

Nu så hade jag tänkt läsa i en bok jag köpte för några dagar sen "förr eller senare så exploderar jag" dålig svensk titel men filmen som kommer ska va sååå bra!!! 

Ha en fin dag allesammans! 
Ses, 



torsdag 17 april 2014

A big question to answer!

Hej på er! 
Ja, som rubriken lyder så har jag en stor fråga att svara på och det är om jag permanent ska börja blogga på engelska och ibland blogga något på svenska... 
Jag pratade med en som rådgivit bloggen under 2013/14 och då började vi prata om det är dags att börja blogga på engelska så att alla läsare kan förstå och vill man läsa på svenska så får man översätta med översättningsknappen, då översättningen från engelska till svenska är bättre än svenska till engelska. Men jag vet inte vad jag ska göra än! 

Nu sitter jag på bussen in till stan för att baka i kyrkan! Kul!!
Bilden är från idag.... Hehe... Dessa ego bilder.... 
Denna vecka lanserades även min nya officiella Facebook sida som fortfarande är under uppbyggnad men sök på " Albin Sjöberg Official" på Facebook och gilla sidan! Tack! 

Nu ska jag lyssna på musik så vi ses snart igen! 

Ses, 

måndag 14 april 2014

Shopping as much as we can!

Hallå!
Nu har mitt shopaholiska jag varit igång igen!
I fredags så shoppade jag lite innan det bar av till gransnäs och SKUs Distriktsstyrelse möte.
Jag handlade en jacka från Urban Apperel och så köpte jag byxor från Fishbone Demi och även en svart cardigan från Smog. Och idag var det dags igen! Nu har jag beställt skor,
Ett par Adidas FL Runner M Skor, Jag beställde dem från Sportamore som jag verkligen måste rekommendera. Nu är det i och för sig första gången jag beställer något där ifrån men de verkar bra! Så nu väntar jag bara på att skorna ska komma! 
Idag så har jag varit på grillfest hos Noel med vänner vilket var trevligt! Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft! 

Ses snart igen!



lördag 5 april 2014

England baby!


Hej igen peepz! 
Ja, varför rubriken? det är så att det nu verkar som att jag den 13 Juli lämnar sverige och åker till England i 13 veckor!! Jag åker närmare bestämt till brighton som ligger ca 50 minuter med bil från London! Det ska bli en enormt rolig resa och jag ser fram emot det sjukt mycket!! 
Men vad gör jag nu i skrivandets stund? 
Jo, jag sitter just nu på min altan hemma och njuter av solen som äntligen hittat hit! Jag skulle egentligen varit på Kolmården med konfrimanderna idag men detta var min typ första lediga helg på länge och jag är helt slut efter att ha jobbat två kvällar i rad och gått i skolan samt haft diverse möten och träffar denna vecka, så jag unnade mig lite ledigt! Det ända jag ska göra denna helg är att i morgon så åker jag en stund till min farmor! vilket ska bli kul! 
Jag har under veckan också klippt mig och tydligen tagit en ego bild  på vägen till bussen... hahaha bjuder på den!

Men vad har jag gjort den här veckan som jag inte bloggat under?? 
Jo, jag har i måndags gått i skolan precis som vanligt och gjorde inte sådär jätte mycket. I tisdags så var det skola igen och på eftermiddagen var det konfrimander och KU. Jo, juste förra helgen var jag på Marieborgs kursgård och hade SSU kurs sam att jag skulle varit på ett årsmöte för svenska kyrkans unga som jag nu blev invald till dras distriktsstyrelse i Linköping stift! jättekul!! Men tillbaka till veckan! 
På tisdagen på KU (kyrkans Unga/ Ungdomsgrupp) Så åt vi trerätters middag vilket var jätte gott!! 
Här har ni en bild som jag nu såg blev aningen suddig (haha...)  detta är alltså en bild på huvudrätten/varmrätten!! Jätte gott som sagt!
I onsdags var det skola igen men på eftermiddagen så hade jag två möten första var ett elevkårsmöte på skolan vilket blev bra, efter det så var det 5 minuter innan ett Unicef möte började som jag skulle vara med på mötet var väldigt givande och jag måste säga att jag är otroligt tacksam till de medlemmar som ställer upp och faktiskt kommer på möten! På onsdags kvällen så satt jag och  förberedde en föreläsning jag skulle ha på torsdagen på yrkesgymnasiet i Linköping a.k.a min skola! På torsdagen så var det som sagt dags för en föreläsning på min skola i arbete för Unicef. Föreläsningen gick väldigt bra och var väldigt omtyckt! Som Tack av skolan fick jag en underbar låda med massa god lyxchoklad!
Och NEJ jag har INTE ätit upp allt än utan det tar tid.... haha!
Efter föreläsningen hade jag några timmar i väntan på att gå till jobbet/praktiken för veckans första kvällspass, Då passade jag på att hälsa på min gammelmormor Gullan! Väldigt trevligt då hon bjöd på kaffe och vi satt och pratade ett tag. Sen var det dags att gå till jobbet och då hamnade jag i ett telefonmöte på väg dit i arbete för Unicef. Jag pratade med personer från organisationen YouthKidz. mer om det senare i vår! 
Sen var det dags för jobb och efter det bar det hemåt och till sängen! 
Och igår fredag så fick jag sova lite längre och åt frukost med mamma som jag sedan följde med och handlade med. Efter att vi handlat klart släppte mamma av mig i stan en timme innan jobbet/praktiken så att jag kunde äta lite lunch. Så det blev en ensam lunch på Subway, sjukt gott!
Efter ensam lunchen så bar det iväg mot jobbet och kvällspass 2 av 2 denna vecka! jobbet gick bra och jag åkte hem och åt tacos och senare käkade jag även lite popcorn! Sjukt gott! Och nu sitter jag här lördag lunch? eftermiddag? jaja skit samma! och så passade jag på att blogga lite!

Hittade lite bilder från förra veckan som jag tänkte bjuda på!
Bilden ovan är en bild från när jag, Liza(bakom) och Julia(blå tröja) bakade i kyrkan. Vi hade otroligt kul och det blev väldigt lyckat!

 Sen var det ju Earth Hour i förra helgen då jag var på Marieborg och då tog jag den här bilden för att skylta lite om Earth Hour då det är första gången på 3 år som jag inte är ambassadör för EH! Sorgligt men det kändes bra ändå!
Här är en bild på Ett av husen på Kursgården! otroligt vackert!!!!! Vill bo där... nästan!

Men nu ska jag ta och  hitta på något! Så hoppas ni har det bra och njuter av solen så hörs vi snart igen, vem vet jag kanske råkar ut för något som jag måste blogga om under helgen! 

see yaaa!