lördag 22 februari 2014

Oops I think I forgot something!


JA, som bilden säger så oops! Det verkar som om jag glömt att packa ordentligt till imorrn hehe... 
Upptäckte nu när jag mitt i sista avsnittet av Awkward såg min väska på golvet... Så det blir att gå upp extra tidigt och slänga ihop allt!! Har ju då fortfarande inte bestämt mig än om jag ska åka imorrn eller inte men det verkar som så i alla fall!!
Jag får väll se hur jag känner imorrn men just nu lutar det åt att jag åker imorrn! 
Men nu ska jag sluta skriva för idag! 

Godnatt, 

fredag 21 februari 2014

Just a Friday night!



Nu sitter jag här och det är fredagkväll och jag kollar på de sista avsnitten av Awkward säsong 3 samt som jag äter pringles och dricker pepsi, försöker dricka pepsi och inte Cola men måste säga att jag verkligen hatar pepsi! Jag har börjat få lite ångest över när jag ska åka till SSU kongressen om jag ska åka redan imorrn eller bara komma över dagen på söndag då det är dags för kongressen... Börjar få lite smått panik då jag måste åka tidigt imorrn om jag ska åka imorrn! Jag vet ju hur sjukt kul vi har när jag är där men det är bara känslan innan! Gaaah blir galen när jag inte kan bestämma mig!!! Haha! 
Hoppas alla får en bra fredags kväll!  Nu ska jag kolla vidare! 
Ses! 

Godnatt med er, 

Time...


Jag måste säga att jag inte har någon ångest över att skolan börjar på måndag utan snarare tvärt om för nästa vecka på torsdag så börjar min praktik vilket ska bli jättekul! Jag har gjort väldigt mycket det här lovet vilket så jag känner att det kan bli kul att börja skolan igen faktiskt! På lovet har jag t.ex. Varit på Unicef konferens i Stockholm och även varit på heldag med ungdomsgruppen i kyrkan och umgåtts en heldel med min Flickvän Liza! Igår bakade och fixade jag en mysig sportlovs fika till familjen vilket blev väldigt uppskattat! Idag hade min familj även en liten familjedag med bowling och lunch på stan, dock var pappa inte med för att han behövde jobba! Men efter lunchen så bar det för min del av till kyrkan och träffa Liza med flera och bakade bröd, vilket var väldigt kul! 
Igår började jag även kolla på en bra serie jag givetvis fastnade för och är redan på säsong 3, serien heter "Awkward" och är jättebra! Nu tänker nog ni att det inte är så konstigt att jag hittade ännu en serie då jag gärna fastnar för de flesta serierna! Räknade ut att jag för tillfället kollar på ca 16 serier! Helt sjukt jag vet men ja så är det och jag vet egentligen inte hur jag har tid med det men det får jag tydligen! 
Jag började t.ex. På jullovet att kolla på en serie som heter "Melissa & Joey" som jag bara skulle kolla på under tiden vissa serier hade uppehåll men nu när serierna börjar igen så kan jag inte släppa den serien heller för den är sjukt bra och rolig! Så det blev ännu en grej att lägga på listan! 
I helgen ska jag på SSU Östergötlands Distriksårskongress vilket ska bli sjukt kul! Jag hoppas att det kommer att bli lika roligt och bra som alla säger och att det lever upp till mina förhoppningar! 

Men nu ska jag kolla vidare på Awkward innan det är dags att sova så man orkar upp imorgon också! 
Så ha det så bra så skriver jag snart igen! 

Godnatt, 



torsdag 6 februari 2014

I'm so tired...

Ja nu är jag här igen! Jag försov mig idag i typ 5-8min men det var ganska skönt men lite små jobbigt eftersom att man blir stressad till tusen! Nu är jag påväg till skolan, idag väntad först en föreläsning om smitta från 8:30-10 och sedan vård ämnen resterande av dagen! Det är livet på vårdprogramet! 
I veckan som gått har jag gjort lite saker;
I måndags vann jag biljetter till melodifetsivals genrepet i Linköping, hur kul som hälst! I måndags var jag även på bio med underbara Liza och såg hundraåringen! Den filmen var asbra!! Rekomenderas starkt. 
I tisdags jobbade jag med konfrimanderna och var en stund och vakade tårta på ungdomsgruppen, det var väldigt roligt!
Igår var jag på SSU och idag blir det möte på Socialdemokraterna i Linköping.  I morgon vet jag inte mer vad som händer än att jag ska gå på melodifestivals genrepet! 
Men nu ska jag lyssna på musik sista vägen på bussen! 
Bjuder på en bild på sushi som jag åt i Uppsala I helgen! 

Ha det bra så ses vi snart igen!!