fredag 24 januari 2014

"I'll fly like an cannonball...."

Godmorgon på er! 
Nu är det Äntligen Fredag!!! 
Sitter nu på bussen påväg till skolan, blev glad när jag kom på att jag slutar 11 idag men den glada tanken varade inte länge utan strax efter lyckan så kom jag även på att eftersom att jag bytte skola så missade jag 2 matte prov som jag måste göra, 1 idag och ett nästa vecka så slutar runt 1-2 idag men det gör inte så mycket! 
Igår var jag på möte med Socialdemokraterna i Linköping vilket var jättekul! Mycket intressanta saker togs upp! 
Dagens rubrik på inlägget kommer ifrån Lea Micheles låt Cannonball som är jättebra! 

I förrgår läste jag ut Dan Browns nya bok "Inferno" som var helt underbart bra! Men nu när den är klar har jag inget att läsa! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik en stund innan det är dags att gå av! 
Ha det bra!! 


Hi and goodmorning! 
Its finally Friday!!! 
I'm on The buss to school, I was so happy when I saw that The school ends at 11 today but The happyness disappeared when I realized that I had 1 of 2 math tests today so The school ends at 1-2 today! I was on a meeting with Socialdemokraterna in Linköping last night and it was so much fun and interesting! 

The title of this post comes from Lea Michele's new single "Cannonball" and it's so good!!!!! I love it! 

2 days ago I finished Dan Browns new book "inferno" and Ain't totally love it!!! 
But it's sad because now I haven't got something to read! 

I'm going to listen to some music now before I have to get of the bus and go to school so see you later!! 

 

torsdag 23 januari 2014

It's so cold outside!

Ja, som alla förmodligen redan märkt så är det ca -10--12 ute.... Fy jag hatar vintern!! Nu sitter jag på bussen påväg till skolan! Sitter även och lyssnar på musik nu när jag sitter i den varma bussen! Är lite små trött idag och seg men det hindrar mig inte från att göra saker, idag står som sagt skola på schemat men även ett möte om projektet Smoothie Fredag och ett fika möte med Socialdemokraterna i Linköping!  Kul dag!  På skolans schema står det vård och omsorgs ämnen hela dagen vilket också är rikigt kul! Bjuder på en några veckors gammal bild, hehe... 
Snart öppnar "Den frivilliga debattören" webdörrarna för hemsidan och det är dags att debattera! 1 Februari är det dags! 
Nu har jag en heldel inplanerat framöver två resor till Uppsala/Stockholm och en ner till gransnäs! Det ska bli riktigt roliga resor! I sommar bär det även av till Grekland vilket också ska bli sjukt kul! Har aldrig varit där tidigare så det ska bli extra kul! 
Tänkte svara på ett mail jag fått från en av er där ni frågade om jag kunde skriva någon slags bok och jag hat tänkt lite på det nu och jag ska försöka! Så vi får se! 

Nu tänkte jag fortsätta lyssna på musik och så innan jag ska gå av och gå till skolan! 

Ses snart igen! 




onsdag 22 januari 2014

Läs min intervju med Blogspot golenstar Award!

Nu har min intervju med blogspot Goldenstar Award! 

Läs intervjun på www.blogspotgoldenstar.blogspot.com 

Tack ännu en gång för priset! 

Ha det bra, 

måndag 13 januari 2014

Its snowing....

Jahop då var det måndag igen och det är en massa tråkig snö... Jag hatar snö och kyla det är mellan 16-19 minusgrader ute just nu! Fy!!
Så här kan man se ut när man är oåvä till bussen i en massa minusgrader... 
Helgen har förövrigt varit bra och slapp,vilket har varit skönt nu när skolan drgir igång igen! Sitter nu på bussen och den är varm!!! Njuter! 
Bu kommer även Emil på bussen så ska sluta skriva nu men ha en iskall  måndag! 
Ett låt tips tänkte jag skiva här med Lea michele känd från glee släpper snart sitt första solo album och låtarna Cannonball och battlefield är sjukt bra och går att lyssna på nu! Underbara låtar! De rekommenderar jag er att lyssna på! 
Ses! 


onsdag 8 januari 2014

Good morning!

Godmorgon! 
Nu skriver jag igen och har både bra och dåliga nyheter! Jag börjar med de dåliga så vi får bort dem! Produktionen på hemsidan denfrivilliga.albinsjoberg.com blir flyttade pgav. Sistaminuten ändringar från min och googles sida! Men det kommer! 
En bra sak är att min lillebrors namn är bestämt! Det blev en Malte! 

Nu är jag påväg till bussen för första skoldagen efter lovet som har varit väldigt  bra! 
Oj oj oj! Ännu en selfie från Albin! Ja men ibland får man bjuda på det med! 
Nu till våren väntar bland annat en Miley Cyrus konsert som jag VERKLIGEN ser sjukt mycket fram emot!! Nu måste jag sluta ska gå på bussen nu! 
Ses! 


Goodmorning!
I'm here again and I have some bad and some good news! 
The sad news is that the website I started on 1 January with Google is delayed a couple weeks, but it will be here soon! (Denfrivilliga.albinsjoberg.com) 
And the good news is that my little brother that was born on January the 3:e got a name now! It's Malte! And The baby is SO cute! I will try to take a picture! 

I'm on my way to school right now!
The first day of school! This spring Is going to be awesome because I have a Miley Cyrus concert that I REALLY am exited to go to! It's going to be so much fun!! 
Wow.. I took another selfie! But sometimes you just have to take them! Haha! 
I'm going to meet my friend Emil on the bus now so see ya! 

See ya, 




fredag 3 januari 2014

2013 flashback pt.2

Ja! Du hörde rätt nu kommer andra delen av min lilla återblick över året som gått en liten "nyårskrönika" kan man nog säga! 
Under 2013 så blev jag även väldigt fast i en såpopera som heter "Days of our lives" som jag inte kommer släppa taget om på länge! 
Kommer lägga in bilder från året även i detta inlägg! Det blir en bildbonanza pt.2! 
Den här bilden är ifrån Vadstena en middag med familjen efter att jag uppträtt på en barnrocksfestival där vilket var väldig roligt! 
I år gick jag ur nian och började gymnasiet, vilket också har varit en resa så jag började först i en Teater utbildning som jag sedan inte tyckte om så jag bytte till vård och omsorg som jag nu går i. 
Jag kom på att jag under 2013 vann ett till pris som jag vunnit förut! Tack för det också, det är tack vare er jag vunnit dessa priser! TACK! 
Ännu en bild från året som gått, denna bild från en katalog med spexfoton! 
Under året som gått har man även hunnit med att leka lite med alla dessa bildredigerings verktyg! Hehe, vilket också är roligt förstås!
Nu undrar nu säker "vad f*n är det där, en choklad och hallonkaka?" NEJ, Det där var min kompis köttfärslimpa som han fick serverad i resturangen vi äter på i skolan! Med råfärs! Mysigt va?! 
Ger er en finare och godare bild på mat som jag fick när jag blev bjuden på italiensk buffé av kyrkan! Det var lika gott som det ser ut! 
Oj va många bilder det blev nu men ja under året har man hunnit med att träffa några välkända svenska ansikten som T.ex. Kungen & Drottningen som var på besök i Norrköping, Mona Sahlin som talade på linköpings kärlekspard och Håkan Juholt som jag även satt och pratade med under ett SSU möte i Linköping, han är enormt trevlig måste jag säga! 
Året har även resulterat i ett par resor upp till Stockholm.
Bild 2 är utsikten från hotellrummet på Lidingö,Stockholm där jag var på konferensen med Unicef i september! 
Men under året så har jag såklart även haft tid att träffa mina underbara vänner! 
Bild 1 är jag och My när vi fick för oss att ha picnic utanför Galleria gränden i Linköping runt ca 19:00 på kvällen! Haha som vi skratta åt oss själva men vi fick tänka att någon fick sej säkert ett gott skratt den kvällen! 
Bild 2 är på mig och Maja när vi hade fockat på Esspresso House, vilket också var enormt kul!
Trotsade vintern och tog på mig mina älskade Converse igen! Är det ingen snö så varför inte gå i sina favorit skor? 
Och där kom den! En bild på mig tagen på Nyårsafton lute spontant innan jag lämnade hemmet för att umgås med vänner! Ibland är det de spontana bilderna som är roliga att kolla på i efterhand och halft ångra sig över varför man egentligen tog bilden! Haha! 
Varmrätten och efterrätten från Nyårsmiddagen! Galet gott! Lax till varmrätt och cremébrulé (tror det stavas så) till efterrätt! Sjukt lyckad mat! 

Och med den mat bilden så avslutar jag denna Nyårskrönika och som i förra delen önska er ett gott nytt år! Nu ska jag på film maraton i kyrkan! Idag ska jag även bli storebror för 5:e gången vilket ska bli spännande och se vad set blir för kön! Jag hoppas på en flicka! Kommer blogga direkt när jag vet vad det blev! 
Ha det bra! 




torsdag 2 januari 2014

Happy new year!!

Ja nu är jag här igen! Nu är det nytt år och nya tag! 2013 blev ett ganska trögt blogg år men nu ska jag bli bättre! Men 2013 resulterade i ett blogg pris från en nystartad prisutelnings blogg, vilket var kul! Kommer även snart ha en intervju med dem som kommer att komma upp på deras blogg inom en snar framtid! Fick omboka deras intervju tid innan jul och sedan kom julruschen och nya året så tid har inte funnits men de ska ringa mig på måndag så ska vi Bestäma en bra tid att ha intervjun då vi båda har tid att prata. Man har ju varit rätt uppbokad på sistone och det nya året är inget undantag har redan ett par helger uppbokade under de 2 första månaderna i år! Kommer slänga in lite bilder från året som gått lite här och där nu i inlägget! 
Bilden är ifrån i sommras strax innan Italien resan! 
Ja, året som gått har också resulterats i en Italien resa som var helt underbar! 
Bilden är ifrån Asisi, Italien! 
I sommras var jag även med i en tidning vilket också var väldig roligt, fick ett helt uppslag i tidningen vilket var riktigt roligt! 
Detta år har ju som de flesta andra år i allas liv haft sina dåliga dagar men som tur är så har jag en massa underbara vänner och familj/släkt som gör mitt liv mycket bättre i de sämre dagarna! 
I år har jag även blivit enormt mycket mer aktiv i Unicef vilket också är enormt kul! Samlade tack vare er läsare in 16.000kr till UNICEF i år! Så ni är värda ett enormt tack! Hoppas på att vi kan slå detta under 2014! 
Mitt 2013 har resulterats i mycket bra saker och det är jag väldigt tacksamt över och jag hoppas på att 2014 är året som jag kan kalla för det bästa året hittills och tack vare er läsare så får ni mig att känna mig behövd och uppskattad då jag får höra mycket snälla saker om mig och bloggen från er! TACK! 

Nu under 2014 kommer ni att få följa mig genom min start i träningen och mycket annat skoj! För er politiskt engagerade och debatt sugna svenskar så vill jag presentera bloggen Denfrivilliga.albinsjoberg.com där jag med Google startat en debatt sida där jag kommer debattera i frågor jag har en åsikt i under året och ni behövs för debatten! Kommentera era åsikter och diskutera med mig! Läs mer på hemsidan (via länken eller i knappen ovanför! Jag kommer vara mer aktiv på bloggen är även min tanke nu framöver! 
Nu i jul fick jag bland annat FRIENDS boxen med alla 10 säsonger och det är vad jag tittat på sedan julafton! Har redan kommit till mitten av säsong 3! 
Ha det bra så skriver jag snart igen! 
Gott nytt år på er och hoppas att 2014 blir erat år!