lördag 31 augusti 2013

The devil Wears prada!

Sitter och tittar på denna underbara film! Och Meryl Streep är så jäkla bra! Som ni kanske märkt så har jag gjort om lite på bloggen vilket jag är väldigt nöjd med faktiskt! Den är enkel och stilren! Tack till Klara Pauser som hjälpte mig med min "renovering" av bloggen! Hatar att TV4 tar in en nyhetssändning mitt i en bra film! Det är sjukt jobbigt!! 
Jag har faktisk fortfarande inte bestämt vilken låt jag ska göra en Cover på och tänker inte avslöja om jag väljer mellan tv eller tre stycken utan jg håller det hemligt fram tills jag bestämt mig! 
Åååh jag önskar att jag kunde vara i Stockholm på onsdag och lyssna på Barak Obama!! Men tyvärr är jag inte det.... 
Nu ska jag kolla vidare på filmen! 
Ses! 

Hi! 
Watching One of The best movies ever! And Meryl Streep is so good! I have made som change on The blog and I thinks Its really good becaues I just want it to be simple! I have to say Thanks to Klara Pauser who helped med with The "renovation" on The blog! Thanks! 
I have to watch The movie now! So see you soon again! 

fredag 30 augusti 2013

I'm bored!

Börjar undra vad jag håller på med! Bjuder på ful bilden! Jag tänkte kolla på Cougar Town men nej jag känner inte för det längre! Så nu lyssnar jag på musik och tar ful bilder! Haha snacka om no life! 


Starting to wonder what i'm doing! I give you guys this ugly pic! Haha! 
I was thinking of watching cougar town but naa! So i'm Listening to music and taking ugly pics! Haha no life! 
See ya! 






Friday!!!!!

Hallå där!
Idag är det äntligen fredag vilket är väldigt skönt! Jag ha ännu inte bestämt vilken Cover det blir än men snart! Idag åkte jag tåg från Norrköping och skulle ta bussen från Linköping men när jag satt på bussen så smsade Maja och jag beslöt mig för att gå av och ta en spontan snabbfika med underbara Maja! 
Vi hamnade på Espresso House och jag tog en islatte kanske till och med årets sista islatte eftersom att man nu måste gå över till höst! Längtar till studiebidraget kommer då jag behöver handla lite höst grejer! 
Maja och jag kände lite att man inte kan vara seriös på alla bilder så det blev en del ful bilder också! Tänkte bjuda på en här lite sådär på fredags eftermiddagen!
Väldigt fin bild måste jag säga! Haha! 
Sitter nu på bussen hem och har inga planer att hoppa av mer! Haha! 
När jag kommer hem så bilr det väll att kolla på någon bra film och bara chilla lite!  Har varit förkyld typ hela veckan och har inte mått så bra men nu mår jag mycket bättre och känner att jag verkligen kan kolla på film igen haha! Snart kommer även mer förändringar på bloggen! Jag tror inte att det blir en film i första hand utan det blir nog att kolla klart senaste säsongen av Cougar Town först!
Tänker eventuellt starta en bloggtävling snart med fina priser! 
Nu tänkte jag kolla lite Twitter och lyssna på musik innan jag ska gå av bussen! 
Ses snart igen! 

fredag 23 augusti 2013

Goodmorning!

Jahop nu sitter jag här på bussen och det är FREDAG! Första veckan har gått jätte fort! Jag bloggar nu för att svara på en fråga som jag fick på mail! 
Frågan var: snälla kan du göra en Cover på någon låt?
Och därför tänkte jag säga att jag kan göra en Cover på någon låt och lägga upp på bloggen men då måste ni ge förslag på vilken låt! Så ni får ett par dagar på er så ska jag besluta låt på söndag (troligtvis)! Detta blir ett kort inlägg då jag tänkt läsa lite nu på bussen! Ha en bra dag alla! 
Ses snart igen! 


Hi! 
I'm on The bus and Its FRIDAY! This first week in school have been Great and fast! I'm writing this post for a reason actually Thats becaues I got a question in a mail that i want to Answer
The question: Can you please do a Cover and post on The blog?
And My Answer is YES but I want you guys to give me some options! So please tell me which song you want me to sing! 
This was a short post but see you soon again! 

onsdag 21 augusti 2013

Goodnight!

Hejsan!
Ja, förhoppningsvis så  från och med imorgon så borde min .COM domän funka vilket gör det lite lättare för er att besöka min blogg! då kommer ni in på bloggen via www.albinsjoberg.com men det är lite problem kvar så det kan dröja ett par dagar till innan domänen funkar! Ändringar till bloggen är också på väg med stora steg men än är det flera komplikationer som uppstått som håller kvar ändringarna men de ska nog vara lösta inom en kort framtid. 
Nya skolan är underbar och nya klassen är också underbar! Vi kommer att få 3 skit roliga år tillsammans det är jag helt säker på! NU bloggar jag här innan jag tänkt krypa ner i sängen tidigare än vanligt! Har precis sätt gårdagens avsnitt av "Svenska Hollywood fruar" vilket var roligt att se men jag måste på peka att Gunilla Persson är DUM I HUVUDET! Det är något seriöst fel i hennes hjärna! Skulle man forska i hennes hjärna så skulle man hitta saker man inte trodde fanns eller var möjligt för människor att få, hon är helt störd! Skriker på sin mammas vårdare för att hon inte gör hushållssysslor och lagar mat när hon är SJUKVÅRDARE vilket Gunilla tydligen hade svårt att begripa! Hoppas att hon snart kan lära sig att hon är mer hatad en älskad och inte så bra känd som hon säger! Känner att jag fått en jobbig huvudvärk så ska ta och sluta blogga typ nu! 
Men Biljetterna till Stockholm och UNICEF nätverksträffen har kommit och det börjar närma sig! 

Det ska bli sjukt kul att åka dit! HIttade en rolig text som Chelsea Briggs la ut på Instagram igår som jag tyckte passar väldigt bra in i vardagen och den är rolig också! haha! 
Jag fick en förfrågan på att börja vlogga (video blogga) och jag har suttit och funderat ett tag nu och vet inte riktigt om jag tänker göra det men jag kanske kan göra det, måste få tänka lite mer och rådfråga vänner. men nu ska jag sluta! Ses snart igen!
Godnatt!



Hi!
I hope that my .COM domain will work tomorrow but I can't promise you that! 
My new school is amazing and my new class is amazing and I know that we will have 3 wonderful years together! The tickets too Stockholm,Sweden and the UNICEF meeting came 2 days ago!! Its going to be so much fun and its so soon!!! Can't wait!
Found a funny text that Chelsea Briggs posted on Instagram yesterday! Look at the picture a bow! 
Someone have once again asked me if I could start V-logging (video blogging) but I don't really know yet I have to talk to my friends and ask for their opinion and advice! 
I have got a Headache so I have to stop blogging and go to sleep!
See you guys soon!!
Goodnight! 
 

söndag 18 augusti 2013

Goodbye Summer!

Hej!
Ja, då var sommaren över och vi är nu på väg mot hösten. I morgon startar skolan och ett nytt kapitel för mig och alla andra 97:or då vi börjar gymnasiet. Jag tycker att det ska bli sjukt spännande och roligt! Lite nervös är jag men det blir nog bra! NU i eftermiddags kom jag hem ifrån Loftahammar där jag varit på kräftskiva med min familj och min Mormor! Vilket var väldigt trevligt! Jag måste säga att jag som förmodligen många andra känner känslan att man inte kanske hunnit med allt man ville göra på ledigheten. Men jag har hunnit med en massa saker, Jag har hunnit med att: Jobba, Spela på en festival, 2 reser till Loftahammar, varit med en massa goa vänner, göteborg(Liseberg),Stockholm(midsommar), ULLARED och en resa till Italien samt lite fler saker! Så jag kan inte riktigt säga att jag inte hunnit med allt men känslan finns alltid där i slutet av ledigheterna. Mitt sommarlov har varit underbart och jag hoppas att hösten kan bli lika så!

Nu sitter jag här och har precis kollat klart på det sista avsnittet av Revenge säsong 2! Det var riktigt bra och väldigt mycket känslor jag måste som alla andra Revenge fans säga att när avsnittet var slut så var man känslomässigt tömd och tårarna rann och ändå ville man ha mer! Jag kan inte vänta tills den 29:e September!!! Och ett annat datum jag längtar efter är den 26:e September!!
På onsdag ska jag fixa .COM domän vilket kommer bli bra och jag kommer även göra om bloggen en anning och min kära vän har tagit åt sig att testa göra en header till mig så det ska bli kul när hon presenterar headern, men den kan dröja ett tag till för hon börjar som jag gymnasiet i morgon så vi får se när den kommer ut på bloggen!
Nu ska jag snart ta och sova ett tag så ska göra mig i ordning nu!
Ses snart igen!


HI!
I'm sorry, there's no (correct) translate today but I'll promise There will be a translate next time! so I'm sorry but you have to translate with Google Translate with the Translate bottom in the menu!
See you soon!

fredag 9 augusti 2013

Italy!

           
       

Lite bilder från resan till Italien! Jag befinner mig just nu i Assisi men om tre nätter så kommer jag till Rom! Men nu njuter jag fullt ut i värmen och den otroliga utsikten (här nedanför) 
Det är mellan 32 - 37 grader ut vilket är UNDERBART! 
Ses! 

Hi! 
I just wanted to give you some pics from My first day in Italy! I'm right now in Assisi but I'm Going to Rome in about 3 days! But right now I have to relax in the lovely heat for a few days and The lovely view! 
(You can see The pics below this text) 


See toy soon! 

söndag 4 augusti 2013

Home

Hallå där!
Nu är jag hemma efter en helg i Loftahammar och Tjust Skärgård! Har tagit några bilder men inte så många! Men bilder kommer inom en snar framtid! När vi kom hem idag så var det dags för firande av brorsan som fyllde 12 idag. Med det gjort så blev det att kolla på Revenge med andra brorsan och nu sitter jag här och tänkte passa på att blogga innan jag går och lägger mig! Som jag nämnde i fredags så håller jag på att planera lite förändringar på bloggen och börjar bli nöjd så snart kommer väl ändringarna antar jag! Jag kan inte fatta att jag åker till Rom på fredag!!! Det kommer bli så sjukt kul! Och på tisdag så ska jag träffa Hedvig för typ första gången på väldigt länge! Det ska bli jättekul!
Ska fundera på att gå och lägga mig nu faktiskt så godnatt!
Jag bloggar mer snart igen!!
SES!

////

HI!
So I'm home again after a weekend in Tjust archipelago It was amazing! I have taken some pictures and I will post them on the blog very soon. When I came home today It was time top celebrate my little brother on his 12th birthday, And then I watched Revenge with my other little brother and now IO'm sitting here and witing this post fpor you guys before I go to bed. like I told you last friday i'm doing some work on the blog and It's looks pretty good right now! I can't believe that I'm going to Rome this friday!!! Its going to be awesome!!!! And I'm meeting my friend Hedvig this tuesday! I haven't seen her in like a half year or more! It will be fun!
okay guys I'm tired and I'm off to bed now! so see you soon again! Good night!
See you!

fredag 2 augusti 2013

Godmorgon!

Nu klockan elva och jag har precis vaknat. Jag har inte bloggat på ett tag och det beror på att jag rest lite och planerat lite förändringar på bloggen och så vidare. Jag har nya planer för bloggen och det ska bli riktigt kul att börja lansera alla nya grejer! Jag har under en tid nu skissat lite idéer till bloggen och jag tror det kommer bli ganska bra faktiskt men jag kan inte riktigt säga ett datum när alla förändringar sätter fart på bloggen men ja, de kommer snart! Nya bilder är också på väg!
Om typ exakt en vecka så reser jag till Italien! Det ska bli jättekul och skönt såklart!  Förra veckan så var jag i en lokaltidningen Corren (Lägger upp bilder på reportaget,

Förra veckan var jag även i Göteborg och Universeum samt Liseberg! Jag var där i två dagar, När jag var på Liseberg så hade jag och Tuva bestämt att vi skulle ses vilket vi också gjorde och helt plötsligt så hör jag hur Lovisa ropar på mig! Så det blev Lovisa och Tuva som gjorde mig sällskap på Liseberg! Vi hade jättekul! Innan vi skulle åka hem så tog vi en tripp från Gbg till Ullared och shoppade lite! En lyckad semester med andra ord. I fredags eftermiddag samt kväll så spenderade jag tiden i stan Jag träffade min kompis Amanda på IKEA först och sedan åkte vi in till stan och fikade på Espresso House! Vi hade också väldigt trevligt! sen hände något, Jag hade kollat buss hem och den skulle gå 20:50 men den kom inte och när jag kollade igen så hade den ändrat till 21:45 så där satt jag ensam mitt i stan en fredagskväll... Inte så kul faktiskt! Men jag tog mig hem tillslut och mötes av goda kräftor och västerbottenost paj! Jätte gott!
Nu ska jag städa och packa lite ska nämligen iväg idag på en liten minisemester till Loftahammar till min Mormor och hennes mans land! Underbart!
Måste sluta nu SES!


HI!
I Just woke up and I haven't post something on the blog lately becaues I have been planing some changes to the blog for some weeks now.  It's just a week left untill I go to Italy! It will be so much fun!! Last week I was in a local newspapper in Sweden. And I was in Gothenburg, Sweden last week too! It was so Much fun! I went to Liseberg and met my frieend Tuva and Lovisa! We had a lot of fun!
And This weekend I'm going on a minivacation!
I have to go now but see you soon!
bye!