måndag 15 juli 2013

Just the way you are...

Hejsan!
Ja, nu undrar ni nog varför jag valde den här rubriken, Jo det är så att The one and only Bruno Mars kommer till Sverige den 3 November och jag vill verkligen gå på den konserten! Jag och Maja har tänkt att gå och biljetterna var inte fruktansvärt dyra faktiskt de var rätt "Billiga" för att vara en sån stor konsert. Han spelar på Globen i Stockholm. Nu innan vi bokar biljetterna så måste vi fixa så att vi kommer dit och hem, tänkte att det kanske skulle finnas en bussresa så man kommer Till Stockholm tidigt och åker hem efter konserten! Det borde ju finnas något liknande resepaket. Jag menar till både One Direction och Justin Bieber var det såna buss reser, så vi får hoppas att det löser sig!  
Tänkte att jag snart publicerar min recension av filmen "EGO" och jag måste verkligen säga att det inte blir en dålig recension! Igår(söndag) var jag hos min farmor vilket var väldigt trevligt! vi åt gott och bara pratade på i flera timmar! mycket mysigt! 
Idag har vi firat min morbrors flickvän Emilia på hennes födelsedag. Vilket också var väldigt trevligt. 
Ska troligtvis vara hundvakt åt deras hund på onsdag till torsdag hos dem vilket ska bli riktigt kul!! 
Nu funderar jag på att kolla på Pitch Perfect eller nåt faktiskt! 
Ses snart igen!


måndag 8 juli 2013

Nu är jag här igen!

Hejsan, Nu är jag här igen... inte för att jag varit borta och har någon bra anledning till varför jag inte bloggat men ja nu är jag här! 
Tänkte att jag skulle blogga nu! Jag har i helgen bara tagit det lugnt och vilat då jag i fredags slutade på jobbet! Men jag saknar jobbet väldigt mycket. 
Jag har nu suttit ett tag och försökt välja ut en klädsel för intervjun med Corren i morgon. Jag valde en ljus skjorta från VOLT och ett par ljusa jeans av märket Demin som jag köpte på CUBUS. 
Sitter nu och funderar på om jag ske se en film idag eller vad jag nu ska göra... jag ska väl ta och lägga mig tidigt eftersom att reportern från Corren kommer och intervjuar mig redan vid halv elva i morgon. 
Nu tänkte jag kolla efter någon bra film att somna till haha! 
Bloggar efter intervjun i morgon! 
SES!


Hi!
I have just Pict my outfit for the interview with a Swedish news paper tomorrow and I Pict a light blue shirt and light blue jeans. I think its really good or at least i hope.. haha!
I think I'm going to sleep early today because the reporter comes at ten thirty tomorrow morning... so I have to get up early. 
I have to look after a movie to fall asleep to... haha! So I  have to go now! 
See You!!

fredag 5 juli 2013

Sista dagen på jobbet....

Hejsan!
Ja, nu är det sista arbetsdagen för i sommar tyvärr... Har varit bland VÄLDIGT underbara och trevliga människor i 3 veckor nu, de kommer bli saknade! 
Nu bjuder jag på en bild när jag satt vid busshållplatsen.. Inte så fin men ändå man måste ju bjuda på sig själv ibland! Igår klippte jag mig som ni kan se på bilden! Jag träffade även My efter jobbet igår och tog en macka och islatte på Espresso house! Vilket var mycket trevligt! Vi gjorde även en annan lite udda mera rolig grej vi hade picnic mitt i stan, vi såg nog inte kloka ut Hahaha! 
Idg efter jobbet är det dags att bege sig till Vadstena för konsert ikväll på barnrocksfestivalen! Jag är med och uppträder kl.18 vid slottet så kom vettja! 
Till helgen blir det städning och vila som gäller för min del tror jag faktiskt! Städning är väll inte så kul men behövligt för min del... 
Nu sitter jag på bussen till jobbet för sista gången... Sorligt!! 
Sitter och lyssnar på musik så tänkte konsentrera mig på det nu! 
Bloggar snart igen! 
Ses! 

Hi! 
So this is The last day of work.... Sad!! 
I have worked with wonderful people and Its sad to leave them... 
I took a pickture of me at The busstop, Its awful but anyways... 
Yesterday I went to a hairdresser and It looks really good I think! 
I allso met My last night and we went to eat something on espresso house! My and I did another weird thing tester day... We had a picnic in The middle of The city... I can understand if people thought that we were weird haha! 
After work today I'm Going to Vadstena to preform at The swedish kidrockfestival! 
I preform at 18:00! 
I have to stop write now so see you soon! 
Bye! 


onsdag 3 juli 2013

Onsdag!

Hej! Nu är det redan onsdag! Om 3 dagar om man räknar med idag så slutar jag på jobbet vilket ska bli väldigt tråkigt eftersom att både personal och alla boende har förgyllt min vardag under dessa 3 veckor! De är helt underbara! 
Kan inte fatta att det redan gått nästan 3 veckor på sommarlovet och allt! 
Och till hösten så börjar jag på De geer skola. I Norrköping! Jag tror att det kommer att bli 3 helt awesome år där! 
På tisdag blir jag intervjuad av Corren (Östgöta Correnspndenten) vilket ska bli väldigt roligt! Publicerar bilder på reportage när jag läser det! På fredag ar jag ett framträdande på barnrocksfestivalen i Vadstena, det ska också bli roligt! Kom dit tycker jag!
Men fört väntas 3 dagars jobb! Så nu bär det v mot jobbet! 
Måste bara meddela att till er 2 som mailade och ville ha Idolkort så måste jag tyvärr säga att jag inte har några Idolkort för tillfället och vet inte när jag skaffar nya. Helgen som varit spenderade jag med Maja dom so över! Vi hade väldigt roligt! 
Bjuder på en ny lite halvbra bild på mig själv nu! 
Varsågoda... Hahaha!
Sitter nu på bussen mot jobbet! 
Solen  + musik i öronen = wonderful! 
Jag måste ännu en gång nobba den här idén med namn på coca cola flaskorna... Visst " vänner, familj, sommaren, skoleb, kärleken" går men när det kommer till namn blir man ju låst! Man vill ju ha sitt eget och då står man där och letar... Jag vill bara kunna ta en cola och gå och betala lixom men nej då blir man låst och ska ha ett specifikt namn... Nej fy! Tycker inte om den idén! Jag tror jag sagt det förut men var tvungen att säga det igen! 
Sov länge i natt! Gick och la mig 22.... Kände att jag skulle det har varit uppe till runt 1 varje kväll/natt annars men kände igår att nej, nu går jag och lägger mig! 
Nu ska jag lyssna vidare på musiken så hörs vi snart igen! 


Hi!
Its allready wednesday... Only 3 days left at work.... Sad! 
My Co.workers and all The old peoples are amazing! On tuesday next week i'm Going to be intervjuer by a magazine called corren or Östgöta Correnspondenten. It Will be so much fun! I give  you guys a new bad pic of me, haha! I'm on The bus to work now and listen to music in The sun! So I'm Going to stop write now so see you soon and I promies that I Will post a long post in english soon! 
See ya!